Utstyr til tannbleking

Få hvitere tenner på bare to timer i Trondheim sentrum.

Når du ønsker at tennene dine skal bli hvitere, er tannbleking løsningen for deg. Våre tannpleiere utfører blekingen på en effektiv og trygg måte.

Eurodent i Trondheim bruker det anerkjente Zoom!-systemet til tannbleking. Det er en tannblekingsteknikk som gjør tennene dine mange nyanser hvitere.

Tannbleking er tryggest og mest effektivt hos tannpleieren

Kjemikaliene som bleker tennene kan skade tannkjøttet ditt hvis du ikke er forsiktig. Derfor er det best å velge en profesjonell til å gjøre det for deg. Mange tror at hjemmebleking er mer praktisk, men det tar mange uker å oppnå samme resultat som ved klinikkbehandling.

Slik foregår tannblekingen:

Grundig rens av tennene

Tennene dine renses grundig for alt belegg slik at blekemiddelet kommer i direkte kontakt med emaljen. Tannpleieren vil også undersøke om det er tegn til karies eller annet som må fikses før blekingen kan utføres.

Pris for rens- og sjekk av tenner finner du her

Utføres av profesjonelle tannpleiere

Prosedyren med Zoom! utføres av en av våre tannpleiere. Spesiallaget beskyttelse for tannkjøttet, legges inn under leppene dine.

Tannpleieren smører blekemiddel på tennene dine, og Zoom! blekelampe rettes inn mot tennene som skal blekes. Det skal virke i 15 minutter. Prosedyren gjentas 3-4 ganger.

To timer i stolen, og du har hvitere tenner

Du må sette av rundt to timer til behandlingen. I to uker etterpå må du unngå å drikke vin, kaffe og andre drikker som inneholder syre og har sterk farge. Dette vil bidra til at du bevarer blekingen så lenge som mulig. Tannpleieren gir deg en liste over hva som er anbefalt å unngå av mat og drikke de første dagene. Eurodent i Trondheim tilbyr også hjemmebleking. 

Kontakt oss for en prat om hva som passer best for deg. Veiledning fra profesjonelle gjør tannbleking både trygt og effektivt, med resultater som varer.

Få hvitere tenner! Bestill time for tannbleking hos Eurodent i Trondheim i dag.