All-on-4 er et nytt og moderne behandlingskonsept for tannimplantater. Behandlingen gir deg nye tenner, uten at det er nødvendig å bygge opp kjevebenet på forhånd. Dermed kan alle som mangler tenner få et nytt tannsett på en rask og profesjonell måte.

Rask og innovativ implantatbehandling

All-on-4 tannimplantater passer for de aller fleste, og det er mange grunner til å velge denne behandlingen dersom du mangler tenner:

  • Enkel komplett rehabilitering med fast bro og kun fire implantater.
  • Kan også utføres på pasienter som mangler kjeveben, uten behov for bentransplantasjon.
  • Kort behandlingstid sammenlignet med andre implantatbehandlinger.
  • Kostnadseffektivt alternativ.

Hvordan forløper behandlingen?

Ofte vil pasienten ha behov for å trekke sine egne tenner før det kan settes inn implantater. Dersom dette er tilfelle, anbefaler våre kirurger at du lar det gå 4–6 måneder mellom trekking av tenner og innsetting av implantater. Dette er for at kjevebenet skal få tid til å heles tilstrekkelig. Du vil få en midlertidig protese mens du venter.

Når ventetiden er over, setter vår tannkirurg implantatene inn i din kjeve. Implantatene festes med to skruer rett ned og to som vinkles 45 grader, slik at skruene får feste uavhengig av benstruktur i kjeven. Du vil få en midlertidig bro frem til implantatene har satt seg ordentlig. Deretter vil du få din faste bro, som er støpt etter din kjeve og laget for å vare.

Et naturlig tannsett

Dine nye tenner både ser ut som og føles som dine egne, slik at du kan få et smil du er stolt av. Vi opplever at mange som er misfornøyd med sine gebiss og proteser, trives bedre med All-on-4 tannimplantat.

All-on-4 implantater

Denne metoden er også velegnet for de som har mistet sine tenner grunnet periodontitt. Da kvalifiserer du også for trygderefusjon fra Helfo. Vi hjelper deg gjerne med utfylling av søknad. Les mer om trygderefusjon her.

Kontakt oss for en konsultasjon

Dersom du ønsker mer informasjon om mulighetene for å få satt inn All-on-4 tannimplantater, anbefaler vi at du kontakter oss for en konsultasjon. Du finner kontaktinformasjon til vår klinikk i Trondheim her.

All-on-4 tilbys også ved våre klinikker i OsloBergenAlta og Budapest.