Eurodent Trondheim.
Eurodent Bergen
3Shape TRIOS3 munnskanner hos Eurodent i Trondheim

Se våre tannbehandlinger

Mer enn 10 års erfaring i bransjen, og en av de største aktørene i Norge

Over 35.000 fornøyde pasienter

Bestill time hos din nærmeste klinikk

Velkommen til Eurodent Trondheim

Velkommen til vår nye klinikk i Trondheim!

Vi er best på pris og kundeservice

Din tannlege i Trondheim

Mandag til fredag 09:00 – 18:00
Lørdag 09:00 – 17:00

Du finner oss i Innherredsveien 2C, sentralt i Trondheim

Nye pasienter i Trondheim

Eurodent i Trondheim tar i mot nye pasienter. Våre tannleger og spesialister utfører all slags tannbehandling, enten det er en enkel fylling, eller større, kompliserte behandlinger. Vi tilbyr alt fra implantatkirugi til kosmetisk tannbehandling. 

Eurodent gir deg garanti og oppfølging i Norge når du velger tannbehandling i Budapest

Eurodent er alene om å gi deg garanti og oppfølging på tannbehandling hjemme i Trondheim når du velger tannbehandling ved klinikken vår i Budapest. Eurodent er derfor et av Norges tryggeste alternativ når du skal ha tannbehandling i utlandet. Våre tannleger og spesialister i Budapest og Norge er godkjente for Helfo-refusjon.

Du sparer penger på tannbehandling i Budapest

For deg som har behov for større tannbehandlinger, er det mye penger å spare hvis du velger klinikken vår i Budapest. Tannlegene våre i Trondheim gjør undersøkelsen av tennene dine, forberedende behandling og lager en plan for ditt behandlingsbehov før du reiser. Bestilling av reise, opphold og tannlegetimer hos spesialistene våre i Budapest, kan vi hjelpe deg med.

Eurodent betaler reiseutgiftene dine!

Hvis du drar til klinikken vår i Budapest når du skal ha omfattende tannbehandling, dekker Eurodent flybilletten din! Når du velger behandling i Budapest har du alltid din første konsultasjon ved våre klinikker i Norge, før du reiser ned. Oppfølging foretas også i Norge, så du slipper flere reiser. Ring Eurodent i Trondheim i dag for en avtale.
Personvern