Vi behandlet 1 267pasienter i forrige måned
73 49 17 77 Kontakt oss Online timebestilling

Tannlegepriser hos Eurodent i Trondheim

Behandling
Vår pris
Privat norsk tannlege
Du sparer
Porselenskroner
Vår pris5 192,-
Privat norsk tannlege6 686,-
Du sparer1 494,-
Implantat med krone, Nobel Replace
Vår pris20 441,-
Privat norsk tannlege24 284,-
Du sparer3 843,-
Kompositfylling, 1 side
Vår pris899,-
Privat norsk tannlege948,-
Du sparer49,-

Best på pris og kundeservice

Din tannlege i Trondheim Man-Tors: 08:00 – 19:00
Fredag: 08:00 – 16:00
ADRESSE Du finner oss i Innherredsveien 2C,
sentralt i Trondheim

Din nye tannlege i Trondheim

Eurodent i Trondheim tar i mot nye pasienter. Våre tannleger og spesialister utfører all slags tannbehandling, enten det er en enkel fylling, eller større, kompliserte behandlinger. Hos Eurodent møter du et erfarent team med noen av de beste tannlegene i Trondheim. Vår kompetanse og erfaring gir deg som pasient tilgang til spesialisert tannpleie i et moderne tannlegesenter sentralt ved Solsiden. For ekstra kostbare tilfeller, kan vi anbefale å ta deler av behandlingen på vår klinikk i Budapest. Her får du tannbehandling med norsk garanti og oppfølging i Trondheim.

Tannbehandling av beste kvalitet

Vi vet hva som er viktig for deg som er ute etter en tannlege i Trondheim: Kort ventetid, god kvalitet på behandling og god kommunikasjon er verdier vi lever etter i Eurodent Trondheim, og som vi er sikre på du vil kjenne igjen. Hos oss finner du allmenn tannleger, spesialister, tannpleiere og tannteknikere under samme tak. Uansett du ønsker hvitere tenner, har behov for en rotfylling eller bare trenger en rutinesjekk, kan vi veilede deg trygt og smertefritt gjennom hele prosessen.

Spar store summer på tannbehandling

For deg som har behov for større tannbehandlinger, er det mye penger å spare hvis du velger klinikken vår i Budapest. Tannlegene våre i Trondheim gjør undersøkelsen av tennene dine, forberedende behandling og lager en plan for ditt behandlingsbehov før du reiser. Bestilling av reise, opphold og tannlegetimer hos spesialistene våre i Budapest, kan vi hjelpe deg med.

Eurodent betaler reiseutgiftene dine!

Hvis du drar til klinikken vår i Budapest når du skal ha omfattende tannbehandling, dekker Eurodent flybilletten din! Når du velger behandling i Budapest har du alltid din første konsultasjon ved våre klinikker i Norge, før du reiser ned. Oppfølging foretas også i Norge, så du slipper flere reiser. Ring Eurodent i Trondheim i dag for en avtale.