Myndighetene har nå åpnet opp for at vi kan tilby alle typer tannbehandlinger igjen Sikkerhet må likevel komme først, og vi ber deg sette deg godt inn i våre smittevernregler
Ring oss Send e-post Bestill time

Velkommen til Eurodent Ryfylke Tannklinikk

Vi utfører spesialistbehandlinger som tannimplantat med Nobel, All-on-4 og All-on-6, oral kirurgi, plastisk kirurgi, tannkroner og helproteser – Du finner oss i Stålverksvegen 73 i Stavanger

Våre spesialistbehandlinger

Tannimplantat

Med tannimplantat kan man få nye faste tenner dersom noen er gått tapt. Vi kan tilby tannimplantat med Nobel Replace, All-on-4 og All-on-6. Sistnevnte er et revolusjonerende behandlingskonsept som gjør at du kan få implantater selv om du mangler kjeveben, og slipper bentransplantasjon.

Oralkirurgi

Vår oralkirurg utfører implantatbehandling, kjeverekonstruksjon, rotspissamputasjon, sinusløft og bentransplantasjoner, operasjon av cyster og kompliserte trekninger av visdomstenner. Vi behandler også andre tilstander som kjeveleddsproblemer, smertetilstander og slimhinneplager.

Tannkroner og helproteser

Dersom du har midlertidige proteser, kan vi hjelpe deg så de blir faste tenner. En eller flere ødelagte tenner kan repareres med tannkroner enten enkeltvis eller som en bro. En helprotese kan erstatte alle dine tenner, og er avtagbar.

Bestill tannlegetime

Ring oss på 51 21 59 30 for å bestille time i dag.

Bestill time online eller send oss et spørsmål

Fyll ut og send inn kontaktskjemaet på siden så tar vi kontakt med deg for å besvare dine spørsmål eller bekrefte bestilt time. Vi snakkes!

    Bestill tannlegetime

    CAPTCHA