Grafikk av tannregulering blåttEurodent tilbyr Damon System tannregulering. Det er et moderne system som regulerer tennene dine raskere, og uten omfattende tanntrekking i forkant. Damon system gir samme rett til refusjon som annen tannregulering.

Vi tilbyr også tannregulering for barn.

Mindre ubehag med Damon tannregulering

Damon har et elastisk bånd som gir mindre ubehag når tannlegen regulerer tennene dine. Du slipper å ha fryktelig vondt hver gang du må komme for å stramme. Damon system skal dessuten strammes langt færre ganger enn andre tannreguleringer.

Må jeg trekke tenner?

Damon system er en naturlig fremgangsmåte som jobber sammen med tennene dine for å skape plass til dem. Det er mer og mer sjelden at tenner må trekkes i forkant av behandlingen.

Kortere behandlingstid

Damon system regulerer tennene dine raskere enn konvensjonell tannregulering. Med Damon reguleres tennene dine på ca 20 måneder. Dette er gjennomsnittlig tid det tar. For noen kan det gå raskere, for noen kan det ta lengre tid.

Når trenger jeg tannregulering?

Tannregulering brukes når du ønsker å rette en eller flere tenners plassering i munnen, når nye tenner ikke kommer frem av seg selv, du har feil i bitt og kjevefunksjon, eller om du har et problem med talefunksjon på grunn av tenners plassering. Tannregulering kan også forebygge tannskader.

Slik skjer behandlingen

Først kommer du til en konsultasjon med vår kjeveortoped som tar røntgen og lager en behandlingsplan sammen med deg. Kjeveortopeden vår gir deg pris på hele behandlingen og en oversikt over hva du kan få refundert fra Helfo. Vi ordner søknaden for deg.

Reguleringen produseres og limes på tennene dine. Nå får du en tidsplan for når du skal komme og justere reguleringen.

Hva kan jeg spise når jeg har tannregulering?

Du kan spise alt du er vant til, men vær forsiktig med seig mat som kan sette seg fast i strengene, eller hard mat som kan få fester til å løsne og bøye strenger.

Ta det første steget og bestill din time hos vår kjeveortoped! Sentralbord: 21 06 66 66.