Tannimplantat hos Eurodent Oslo

Et tannimplantat er en titanskrue som settes inn i kjevebenet for å erstatte manglende tann eller flere tenner. Våre spesialister utfører dette på en trygg og sikker måte.

Hvis du mangler tenner kan vi erstatte disse med tannimplantat til lave priser i Oslo, Alta, Trondheim, Bergen og Budapest.

Tannimplantat er en varig og naturlig løsning, som oppleves komfortabel og moderne.

Pris på tannimplantat med krone

Komplett pris på tannimplantat med krone (Nobel Replace) hos Eurodent er fra 20.708 kroner. Du sparer nesten 6000 kroner sammenlignet med en vanlig norsk tannlege.

Hva er et tannimplantat?

Mange opplever det å miste en tann som dramatisk, og et tannimplantat gir deg smilet tilbake. Selv om de rundt deg kanskje ikke legger merke til det, er det slett ikke unormalt å være litt mer selvbevisst når man har mistet én eller flere tenner. Den teknologiske fremgangen innen tannimplantanter de siste årene gjør at vi i Eurodent kan erstatte tapte tenner med alternativer som har et 100 % naturlig utseende, og som ikke fører med seg noe ubehag etter utført behandling.

Kontakt oss for mer informasjon om tannimplantat!

Hva er fordelen med tannimplantat fremfor en bro?

Hvis du velger tannimplantat slipper du å involvere tennene ved siden av den manglende tannen.

Implantatet sitter fast og stabilt og sørger samtidig for å bevare kjevebenet ved å gi det jevnlig stimulans ved tygging.

Hvor mange tenner kan jeg erstatte?

Du kan implantere en tann, en hel kjeve, eller begge kjever – altså alle tennene.

Er det smerte ved tannimplantat?

Tannimplantat settes inn under lokalbedøvelse, og du kjenner ingenting. Når bedøvelsen går ut kan du få ubehag noen dager. Dette behandles med smertestillende midler som du får av Eurodents tannleger. I tillegg får du antibiotika for å forebygge infeksjon.

Hva må jeg passe på rett etter implantatkirurgi?

Hevelser er normalt etter implantatkirurgi. Dette kan du forebygge ved å avkjøle stedet med en frossen grønnsakspose eller Ispose inntullet i et håndkle. Ikke legg is direkte på huden.

Tennene skal pusses, og munnen må renses hver gang du har spist. Dette må gjøres de neste 7 dagene etter innsetting av implantatet. Rens med et antiseptisk produkt som Curasept, Chlorhexamed, Corsodyl.

Kamille-te anbefales for å fremskynde sårhelingen. Unngå å komme borti såret med tungen da dette kan forstyrre såret.

Kan jeg røyke eller drikke alkohol etter tannimplantat?

Du må unngå alkohol og sigaretter i en uke.

Kan jeg jobbe normalt etter innsetting av implantat?

Unngå tunge løft og arbeid som gjør deg andpusten. Smerte er individuelt og noen føler seg helt fine og kan gå rett på jobb. Andre ønsker å være hjemme noen dager etter implantatkirurgi.

Hva slags mat skal jeg unngå?

Unngå meieriprodukter i en uke. Det anbefales også å avstå fra sukker. Spis gjerne myk mat de første dagene.

Her kan du lese mer om tannimplantat.

Slik skjer tannimplantatbehandling

Steg 1:

Din tannlege trekker tannen  som skal erstattes og forbereder området på senere implantatbehandling. Du får en midlertidig tann mens du venter på at området skal bli klart for implantatet. Dette vil ta 3-6 måneder.

Steg 2:

Kirurgen vår setter inn tannimplantatet i samarbeid med tannlegen som skal påmontere implantatkronen. Stingene fjernes etter 7-14 dager. Implantatet skal gro i 3-6 måneder.

Steg 3:

Påmontering av implantatkrone. Det siste steget utføres av din tannlege.

Bestill din time i dag, ta en prat med oss om tannimplantater. Telefonnummer: 21 06 66 66.