Et tannimplantat er en titanskrue som settes inn i kjevebenet for å erstatte én manglende tann, flere tenner eller alle tennene i kjeven. Tannimplantat er en varig og naturlig løsning, som oppleves komfortabel og moderne. Våre spesialister utfør er dette på en trygg og sikker måte.

Hvis du mangler tenner kan vi erstatte disse med tannimplantat til lave priser i Oslo, Alta, Trondheim, Bergen og Budapest.

Pris på tannimplantat med krone

Komplett pris på tannimplantat med krone (Nobel Replace) hos Eurodent er fra 20.708 kroner. Du sparer nesten 6000 kroner sammenlignet med en vanlig norsk tannlege.

Hva er et tannimplantat?

Mange opplever det å miste en tann som dramatisk, og et tannimplantat gir deg smilet tilbake. Selv om de rundt deg kanskje ikke legger merke til det, er det slett ikke unormalt å være litt mer selvbevisst når man har mistet én eller flere tenner. Den teknologiske fremgangen innen tannimplantanter de siste årene gjør at vi i Eurodent kan erstatte tapte tenner med alternativer som har et 100 % naturlig utseende, og som ikke fører med seg noe ubehag etter utført behandling.

Kontakt oss for mer informasjon om tannimplantat!

Tannimplantat hos Eurodent Oslo

Hva er fordelene med tannimplantat?

Tannimplantater har en rekke fordeler sammenlignet med bro og protese.

Hvis du velger tannimplantat framfor en bro, skånes tennene rundt for sliping. Da så mange som mulig av dine egne tenner får være i fred, betyr det en forbedret tannhelse og færre tannlegebesøk på sikt, enn det som kan være tilfellet ved en bro.

Om du mangler en mengde tenner, har du ofte valget mellom mellom en protese eller tannimplantat. Protese er som regel det økonomiske valget, men tannimplantat fører med seg en rekke store fordeler:

Ingen tilvenning

Når du får en ny protese, må du gjennom en periode med tilvenning . Du kan oppleve å få gnagsår og mange ser på denne perioden som ubehagelig. Et tannimplantat har en tilhelingsperiode før det kan belastes og i starten er det vanlig å oppleve nummenhet og hevelser, men ubehaget er mindre enn ved en protese.

Ingen festemidler eller tidkrevende rengjøring

Kravene til munnhygiene er de samme for tannimplantatet som for dine naturlige tenner. Du slipper altså å ta ut en protese, rense den og ha på festemidler. Ikke bare gjør dette hverdagen enklere, du slipper også å bli minnet på at tennene i munnen ikke er “dine egne".

Tannimplantat føles helt naturlig

En protese føles for mange som et fremmedelement og det oppleves som vanskelig å snakke rent. Tannimplantater gjør at du kan snakke helt rent og naturlig, akkurat som før.

Siden tannimplantater på ser ut, og føles som, dine egne tenner, er det mange som opplever å få økt selvtillit. Ikke bare er smilet ditt eget igjen, du trenger ikke lenger ta hensyn til dårlig munnhelse i hverdagen, og kan spise og drikke som alle andre.

Hvor mange tenner kan jeg erstatte?

Du kan implantere en tann, en hel kjeve, eller begge kjever – altså alle tennene.

Er det smerte ved tannimplantat?

Tannimplantat settes inn under lokalbedøvelse, og du kjenner ingenting. Når bedøvelsen går ut kan du få ubehag noen dager. Dette behandles med smertestillende midler som du får av Eurodents tannleger. I tillegg får du antibiotika for å forebygge infeksjon.

Hva må jeg passe på rett etter implantatkirurgi?

Hevelser er normalt etter implantatkirurgi. Dette kan du forebygge ved å avkjøle stedet med en frossen grønnsakspose eller Ispose inntullet i et håndkle. Ikke legg is direkte på huden.

Tennene skal pusses, og munnen må renses hver gang du har spist. Dette må gjøres de neste 7 dagene etter innsetting av implantatet. Rens med et antiseptisk produkt som Curasept, Chlorhexamed, Corsodyl.

Kamille-te anbefales for å fremskynde sårhelingen. Unngå å komme borti såret med tungen da dette kan forstyrre såret.

Kan jeg røyke eller drikke alkohol etter tannimplantat?

Du må unngå alkohol og sigaretter i en uke.

Kan jeg jobbe normalt etter innsetting av implantat?

Unngå tunge løft og arbeid som gjør deg andpusten. Smerte er individuelt og noen føler seg helt fine og kan gå rett på jobb. Andre ønsker å være hjemme noen dager etter implantatkirurgi.

Hva slags mat skal jeg unngå?

Unngå meieriprodukter i en uke. Det anbefales også å avstå fra sukker. Spis gjerne myk mat de første dagene.

Her kan du lese mer om tannimplantat.

Slik foregår tannimplantatbehandling

Steg 1:

Din tannlege trekker tannen  som skal erstattes og forbereder området på senere implantatbehandling. Du får en midlertidig tann mens du venter på at området skal bli klart for implantatet. Dette vil ta 3-6 måneder.

Steg 2:

Kirurgen vår setter inn tannimplantatet i samarbeid med tannlegen som skal påmontere implantatkronen. Stingene fjernes etter 7-14 dager. Implantatet skal gro i 3-6 måneder.

Steg 3:

Påmontering av implantatkrone. Det siste steget utføres av din tannlege.

Bestill din time i dag, ta en prat med oss om tannimplantater. Telefonnummer: 21 06 66 66.