Få hvitere tenner på to timer!

Hvis du ønsker deg hvitere tenner, er tannbleking løsningen. Våre tannleger utfører blekingen på en trygg og sikker måte.

Eurodent benytter det avanserte Zoom! til tannbleking. Denne teknikken gjør tennene dine flere nyanser hvitere.

Tannbleking er tryggest hos tannlegen

Kjemikaliene som bleker tennene kan skade tannkjøttet ditt hvis du ikke passer på. Derfor er det best å velge en profesjonell til å gjøre jobben. Mange tenker nok at hjemmebleking er mer praktisk, men faktum er at dette tar betydelig lengre tid enn klinikkbleking.

Slik utføres tannbleking:

Grundig rens

Tennene dine renses grundig for at blekemiddelet skal komme i direkte kontakt med emaljen som skal behandles. Tannpleieren undersøker nøye om det er tegn til karies eller annet som må ordnes før blekingen kan utføres. Dere blir enige om en time til tannblekingen.

Utføres av profesjonelle

Prosedyren med Zoom! utføres av vår tannpleier. Materialer som er spesielt laget til formålet, legges på for å beskytte leppene og tannkjøttet ditt.

Tannpleieren påfører blekemiddel på tennene dine. Zoom! blekelampe rettes inn mot områdene som skal blekes.

Lyset og blekemiddelet fungerer sammen for å penetrere tenner og bryte opp flekker og misfarging. Du ligger med dette på i 15 minutter mens lampen aktiverer blekegeleen.

To timer til hvitere tenner

Så fjerner vi blekemiddelet og legger på nytt lag. Denne prosedyren gjentas 3 ganger à 15 minutter.

Blekingen er ferdig. Du trenger ca to timer til behandlingen. Etter blekingen må du unngå drikke, som vin, kaffe osv. Dette vil bidra til at du beholder den nye fargen så lenge som mulig.

Eurodent tilbyr også hjemmebleking. Kontakt oss for en prat om hva som passer best for deg.

Få hvitere tenner! Bestill time for tannbleking hos Eurodent i Oslo idag.