Skallfasetter gir deg rette og hvite tennerDersom tennene dine har gliper, mellomrom, ujevnheter og misfarging, er skallfasetter løsningen for å få et nytt smil.

Hva er skallfasetter?

Skallfasetter er et tynt skall av porselen som ser ekte ut og limes utenpå tennene. Det kreves bare små tilpasninger og preparering av tennene dine i forkant av påføring av skallfasett. Du kan velge skallfasetter på tenner som ellers er uskadde, men som trenger en justering for at de skal bli rette og fine. Dette er en estetisk tannbehandling med umiddelbare resultater, og gir et naturlig utseende samtidig som mellomrom mellom tennene, skjevheter og misfarginger forsvinner. Skallfasetter er både utbredt, trygt og effektivt.

Hvorfor skallfasetter?

Skallfasetten har ingen påvirkning på det funksjonelle ved bittet ditt, og har således sine svakheter i det at den ikke bør overbelastes, og ikke bør brukes ved en betydelig reduksjon i tannsubstans. Skallfasetter gir umiddelbare og varige estetiske resultater, og kan brukes ved blant annet:

  • Misfargede tenner
  • Mellomrom mellom tenner
  • Skjeve tenner

Om du ønsker et nytt og naturlig smil, er skallfasetter absolutt noe du bør vurdere.

Er det smerter involvert?

Tennene som forberedes for skallfasetter kan bli litt sensitive i to-tre uker. Det er alt ubehaget du kan oppleve ved å velge denne løsningen.

Før behandling anbefales det at du besøker Eurodent for en konsultasjon, slik at vi kan ta tak i eventuelle problemer slik som hull i tennene før skallfasettene settes på plass.

Varighet

Skallfasetter kan vare i 8-10 år ved vanlig bruk av tennene.
Det anbefales ikke å åpne flaskekorker med tennene, eller lignende hasardiøse aktiviteter.

Skallfasett tilpasset din farge

Fargen på skallfasettene blir tilpasset tennene dine, slik at det ser helt likt ut som dine andre tenner.

To ulike typer skallfasett

Veneer Empress – full porselenskallfasett

Disse skallfasettene har en gjennomskinnelighet som gir et meget bra utseende. Produsert i ren porselen.

Procera – zirkoniumbasert porselenskallfasett

Procera gir samme gode resultat, men er en sterkere og mer holdbar skallfasett. Skallfasett laget med en sterk base av zirkonium.

Kontakt Eurodent i dag og få et nytt smil! Ring oss på 21 06 66 66,