Tannlegebehandling med bor

Hvis du har en sykdom eller allergier som skader tannhelsen din, kan du ha rett pĂĄ refusjon fra Helfo for tannbehandling. Det samme kan gjelde dersom du har en medfødt tilstand som krever reparasjon av tennene, eller hvis du har vært utsatt for en ulykke som har ødelagt tenner. Det enkleste og tryggeste er ĂĄ finne en tannlege som ordner hele søknadsprosessen for deg. Da vil tannlegen fylle ut dette skjemaet og sende det inn til de rette instansene. 

Tannlegen mottar direkte oppgjør fra Helfo. Du betaler bare egenandelen. 

Tannlegen stiller diagnosen

Det kan være flere grunner til at tannhelsen svekkes. I mange tilfeller tror vi det er vĂĄr egen skyld; at vi for eksempel har spist for mye søtt og vært slurvete med tannhygienen opp gjennom ĂĄrene. Ofte kan tannlegen finne en underliggende ĂĄrsak til ødelagte tenner. Det kan være en sykdom eller allergier som gĂĄr utover tannhelsen. 

Yrkesskade kan gi rett til Helfo-refusjon

Vi har hatt mange pasienter som ikke engang er klar over at yrkesskader og ulykker som har gĂĄtt utover tennene, gir rett til Helfo-refusjon. Tannlegen vĂĄr undersøker om det kan være noen av disse tilstandene som gjør at du trenger tannbehandling, og om du kan ha krav pĂĄ refusjon fra Helfo. 

Eurodent søker Helfo-refusjon for deg

NĂĄr du skal ha tannbehandling mĂĄ du alltid sjekke om tannlegen er godkjent for Helfo- refusjon i Norge. Spør ogsĂĄ om de er godkjente for direkte oppgjør ,og forsikre deg om at tannlegen fyller ut søknadspapirer og legger ved nødvendig dokumentasjon. Hos oss trenger du ikke ĂĄ tenke pĂĄ søknadsprosessen i det hele tatt. Vi fyller ut skjema, ordner dokumentasjon og sender inn til rette instans. Du betaler kun egenandelen nĂĄr du fĂĄr behandling ved en av klinikkene vĂĄre i Norge. 

Helfo-refusjon ved Eurodent i Budapest

Alle tannlegene vĂĄre i Budapest er godkjente for Helfo-refusjon i Norge. Forskjellen er at du mĂĄ ta med den ferdig utfylte søknaden med dokumentasjonen hjem til Norge, og sende det inn selv. Ved klinikken vĂĄr i Budapest betaler du for hele behandlingen. Støtten fra Helfo kommer direkte til din konto. 

Kanskje du også burde undersøke om du har krav på Helfo-refusjon?

Bestill konsultasjon hos Eurodent Oslo. Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum. Telefonnummer: 21 06 66 66.