Hva koster tannregulering for voksne?

Hva det vil koste deg å få regulert tennene sin voksen, avhenger av hvor stort behovet ditt for å rette opp bittfeil og skjevheter er, og hvilken tannregulering du velger. Behandling med tradisjonelt, fast apparatur på forsiden av tennene, er det billigste alternativet. Deretter følger Invisalign avtagbar og gjennomsiktig tannregulering.

Til konsultasjon for å få prisfastsettelse

Du må til en konsultasjon hos kjeveortopeden for å få kartlagt behovet ditt og hvor mye reguleringen vil koste. Prissetting av reguleringen er avhengig av hvor krevende reguleringsløpet ditt vil være, hvor mange tenner som skal reguleres, bittskjevhet og tannstilling. Kjeveortopeden vil vurdere tannstillingen din, ta røntgenbilder og utarbeide en behandlingsplan med pris. 

Gjennomsnittspriser tannregulering for voksne

Mindre kompliserte feilstillinger kan komme ned i en kostnad på 9000 til 15.000,-. Behandling med vanlig, fast apparatur på forsiden av tennene kan koste alt fra 20.000,- til 38.000,-.

Har jeg krav på Helfo-refusjon for tannregulering?

Det er tilfeller hvor også voksne kan få støtte fra Helfo til tannregulering. Dette gjelder for eksempel i tilfeller der bittfeilen er så alvorlig at det kreves både kjeveortopedi og kjevekirurgi. Dessuten vil bittfeil som er forårsaket av periodontitt, komme inn under Helfo-ordningen. Det samme gjelder bittfeil som er oppstått som en følge av ulykke eller annen alvorlig sykdom.

Du kan få hjelp med finansieringen

Vi kan hjelpe deg med finansiering gjennom kredittselskapet Cresco. Slik kan du få både utsettelse og avbetaling, og nedbetale kostnadene på en måte som er tilpasset din økonomi. 

Kontakt Eurodent for bestilling av time. Vi forteller deg alt du trenger å vite om din tannregulering! Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum.