Tannimplantater oppe og nedeEt implantat er en skrue som festes i kjevebenet der det mangler en tann. Når såret er grodd, brukes skruen som feste for tannen som erstatter din egen. Tannimplantat kan brukes til å erstatte én, eller flere tenner. Resultatet blir et smil som både ser ut som, og fungerer som dine egne tenner.

Alle våre klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim, Alta, og Budapest tilbyr implantatbehandling.

Hvorfor tannimplantat fremfor en bro?

Når du velger tannimplantat istedenfor tannbro, får du en løsning som gir naturlig og jevn stimulans til kjevebenet ved tygging. Dette fører til at resultatet blir fast og stabilt. Verdt å nevne er at implantat er mer kostbart, og det er flere behandlinger og lengre tilhelning enn ved bro.

En bro er en erstatning for én eller flere tenner, som festes i friske nabotenner.

Friske tennerHvorfor bør jeg velge Eurodent til å sette inn tannimplantat?

Eurodent har mer enn 10 års erfaring med tannimplantat, og er en av de største aktørene i Norge. Vi har tannleger som er spesialister innen tannimplantat, slik at du som kunde får den beste mulige behandlingen. Dersom du ønsker en rimeligere behandling, kan du få utført implantatbehandlingen ved vår klinikk i Budapest. Du har første konsultasjon ved din nærmeste klinikk i Norge. Deretter lager vi en behandlingsplan for deg før du reiser.

Les mer om tannimplantatbehandling hos Eurodent.

Er det vondt å sette inn tannimplantat?

Et eller flere tannimplantat settes inn under lokalbedøvelse, og du vil ikke kjenne smerte eller ubehag. Etter at bedøvelsen går over, kan du oppleve ubehag i noen dager etter operasjonen. Dette behandles med smertestillende, som du får av våre tannleger. I tillegg vil du få antibiotika, for å hindre at infeksjon oppstår. Våre tannleger er spesialister på dette feltet og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Bestill time hos en av våre klinikker her, eller ring vårt sentralbord på 44 26 88 00.