Hvis du har gliper mellom tennene, misfarging eller ujevne tenner, vil skallfasetter få deg til å smile trygt igjen. Skallfasetter koster en brøkdel av prisen ved vår tannklinikk i Budapest. Skallfasettene dine vil være klare til og limes på bare timer etter at tannlegen har gjort den nødvendige slipingen. Du trenger ikke å være i Budapest i mer enn 2 dager. Vi gir deg norsk garanti og oppfølging hjemme.

Skallfasetter- et tynt skall av porselen

Skallfasetter lages av ren porselen, og er et tynt skall som limes på tennene. Det ser ut som vanlige tenner. Du trenger bare å slipe tennene lett i forkant.

Du kan for eksempel bruke skallfasetter til tenner som trenger å bli rette.

Det er minimalt ubehag ved å sette på skallfasetter, men de tennene som slipes kan bli litt ømme når du tygger i noen dager. Det er alt.

Bestill din første time idag.

Hvor lenge holder skallfasetter seg pene

Skallfasetter holder seg fine og hvite i 8-10 år når du bruker tennene som vanlig.

Men du må ikke bruke dem til å åpne flaskekorker og andre lignende ting.

Skallfasett i den fargen som passer best til dine tenner

I Budapest ligger det tanntekniske laboratoriet vårt vegg i vegg med klinikken. Tannteknikeren kan komme inn til deg når du sitter i stolen slik at dere kan bestemme fargen på skallfasettene dine sammen.

Vi har to typer skallfasetter

Veneer Empress

Full porselensskallfasett. er en skallfasett med en gjennomskinnelighet som gir en perfekt tannrad. Veneer Empress er laget av ren porselen.

Procera – zirkoniumbasert porselenskallfasett

Procera er en sterkere og mer holdbar skallfasett som gir det samme flotte resultatet. Skallfasett er laget med en sterk base av zirkonium.

Tannbehandling i utlandet

Eurodent i Budapest utfører alt innen estetisk tannbehandling til lave priser. Våre erfarne tannleger i Budapest legger også vanlige fyllinger og rotfyllinger.

Ring Eurodent og få tilbud på din perfekte tannrad! Kontakt vår norsktalende pasientkoordinator Margit hele dagen på telefonnummer 454 32 017.