All-on-4 tannbehandlingVi tilbyr innsettelse av tannimplantater med All-on-4 ved vår klinikk i Budapest. Her kan du få trygg og profesjonell behandling til svært reduserte priser. All-on-4 egner seg for alle som mangler tenner og ønsker en naturlig og varig løsning uten unødvendig ubehag.

Les mer om tannbehandling i utlandet her.

Hva er All-on-4?

All-on-4 er en moderne implantatløsning der ditt nye tannsett festes som hele broer på kun fire skruer. Behandlingen har blant annet disse fordelene:

  • Tids- og kostnadsbesparende for deg som mangler tenner.
  • Muliggjør komplett kjeverehabilitering, også for pasienter med manglende kjeveben.
  • Du får et fast tannsett som føles og ser ut som ditt eget.
  • Løsningen er svært hygienisk og lett å rengjøre.
  • Et godt alternativ til gebiss og løse proteser.

Forberedelser foregår i Norge

Ved behov for å trekke dine egne tenner før implantatbehandlingen påbegynnes, gjøres dette ved en av våre klinikker i Norge. Deretter anbefaler vi at du lar kjevebenet leges i 4 til 6 måneder. I mellomtiden vil du få en midlertidig protese, slik at du slipper å gå uten tenner mens du venter på at behandlingen skal fullføres. I Budapest kan vårt laboratorium lage en midlertidig bro, slik at man slipper å ha en avtakbar protese mens man venter på endelig broarbeid.

Behandlingen i Budapest foregår over en uke, og du behøver derfor bare å reise til Budapest én gang i løpet av behandlingstiden.

Behandling i Budapest

Når kjevebenet er tilstrekkelig leget, vil vår oralkirurg i Budapest stå for selve innsettelsen av tannimplantatene, i samarbeid med ansvarlig tannlege. Etter at implantatene er satt inn, vil du få en midlertidig bro frem til implantatene har grodd helt fast og tåler påsetting av protetikk.

Norsk garanti og oppfølging

Det skal ikke medføre noen ulemper for deg å velge å få utført implantatbehandling i Budapest. Du vil ha krav på samme garanti som ved våre klinikker i Norge, og oppfølging foregår ved en av våre norske klinikker.

Du har også samme krav på refusjon fra Helfo når du får utført behandling i Budapest som du ville hatt ved behandling i Norge. Dersom du har krav på støtte, hjelper din tannlege i Budapest deg med å fylle ut nødvendige papirer.

Les mer om refusjon fra Helfo ved behandling i utlandet her.

Ønsker du å få utført implantatbehandling i Budapest?

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for en timebestilling. Dersom du bor i Norge, anbefaler vi at du bestiller en konsultasjon ved din nærmeste klinikk i Norge, så hjelper vi deg med å sette opp en behandlingsplan.

Her finner du kontaktinformasjon til våre klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim og Alta.