Vi utfører tannbleking i Bergen på en trygg og sikker måte. Vi tilbyr også hjemmebleking, en rimelig og skånsom måte å bleke tennene på. Bestill time i dag!

Det tar kun to timer å få hvitere tenner midt i Bergen sentrum!

Hvis tennene dine er blitt misfarget, er tannbleking løsningen. Eurodents tannleger i Bergen utfører blekingen på en trygg og sikker måte.

Eurodent bruker det avanserte Zoom! til bleking av tennene dine. Zoom gjør tennene dine flere nyanser hvitere.

Slik utfører vi tannbleking:

Tennene dine renses nøye slik at blekemiddelet kommer i direkte kontakt med emaljen. Tannpleieren sjekker om det er tegn til hull eller annet som må ordnes før blekingen. Det settes opp en time til tannblekingen. 

Priser for rens- og sjekk av tenner hos tannpleier finner du her.

Pakkepris for klinikkbleking og hjemmebleking systemet Zoom finner du her i vår prisliste og det er den laveste i Bergen.

Behandlingen med Zoom! utføres av vår tannpleier. Leppene og tannkjøttet ditt vil bli beskyttet med materiale spesiallaget for dette.

Tannpleieren legger blekemiddel på tennene dine før Zoom! blekelampe rettes inn mot tennene som skal blekes.

Lampen og blekemiddelet bryter opp flekker og misfarging. Du har dette i munnen i 15 minutter mens lampen aktiverer blekegeleen. Denne prosedyren gjentas på nytt 3-4 ganger à 15 minutter, og du må beregne ca to timer til behandlingen

Nå er blekingen ferdig og du kan se resultatet. Du får også hjemmebleking som du skal bruke videre i 1-2 uker for å forbedre resultatet. Hjemmeblekingen kan du bruke om og om igjen når du ønsker å fornye resultatet. Etter blekingen må du unngå å drikke vin, kaffe osv., slik at du beholder den nye fargen så lenge som mulig.

Vi tilbyr også hjemmebleking

Vi tilbyr også hjemmebleking, hvor vi tar avstøp av dine tenner og lager skinner som du fyller med blekegele.

Ta kontakt med oss for å diskutere hvilken løsning som passer best for deg og dine tenner. 

Ring vårt sentralbord 55 61 20 90 og få hvitere tenner!