All-on-4 innebærer at hele kjeven kan rehabiliteres med kun fire implantater og en fast bro. Dette er en innovativ teknikk som reduserer både tidsbruk, kostnader og belastning knyttet til innsettelse av tannimplantater. Du vil få et vakkert og naturlig smil som varer.

Hvorfor All-on-4?

All-on-4 er en løsning som passer for alle som av ulike årsaker har behov for nye tenner. Det er en rekke fordeler knyttet til denne behandlingsmetoden, blant annet:

  • Muliggjør enkel rehabilitering av hel kjeve.
  • Avansert teknikk gjør metoden velegnet for pasienter som mangler bakre kjeveben.
  • Kortere behandlingstid ettersom man slipper bentransplantasjon og ventetiden knyttet dette.
  • Kostnadsbesparende sammenlignet med andre implantatløsninger.
  • Fast og varig resultat.
  • Dine nye tenner ser ut som og føles som dine egne.
  • Intet ubehag i etterkant av behandlingen.

Slik foregår behandlingen

Dersom du har tenner som må fjernes, er dette første steg. Vi anbefaler at du lar kjevebenet leges i 4–6 måneder etter trekking av tenner, før du får satt inn implantatene. I mellomtiden vil du få en midlertidig tannprotese eller bro.

Når kjevebenet er tilstrekkelig leget, kan vi fortsette med innsettelsen av implantatene. Fire skruer settes inn i din kjeve; to rette og to som settes ned i 45 graders vinkel. De første månedene etter inngrepet vil du få en midlertidig bro, mens du venter på at skruene skal gro fast og tåle påsetting av protetikk.

Nye tenner som varer

Din tannbro vil være støpt etter din kjeve, og vil være en fast og varig løsning. Ettersom broen er festet med skruer, kan den tas ut og renses av en tannlege ved behov. Skruene gjør den også lettere å erstatte dersom noe skulle skje med broen.

Kontakt oss for timebestilling

Dersom du vil bestille en konsultasjon ved vår klinikk i Bergen finner du vår kontaktinformasjon her.

All-on-4 tilbys også ved våre klinikker i OsloTrondheimAlta og Budapest.