Myndighetene har nå åpnet opp for ordinær tannbehandling Sikkerhet må likevel komme først, vi ber deg derfor om å sette deg godt inn i våre tiltak

Best på pris og kundeservice

Kveldsåpen tannlege i Bergen Sentrum Hverdager: 08:00 – 20:00
Lørdager: 09:00 – 17:00
ADRESSE Du finner oss i Strandgaten 6,
i etasjen over Svaneapoteket

Nye og gamle pasienter i Bergen

Eurodent i Bergen tar imot nye og gamle pasienter. Våre tannleger og spesialister kan gi deg alt fra mindre behandlinger og kontroller til store og kompliserte tannbehandlinger. Vi ønsker å gi deg god tannhelse til en rimelig pris, med høye krav til kvalitet og garanti for behandling. Våre team av tannleger og spesialister med solid utdannelse og erfaring står klare til å gi deg en trygg og god tannbehandling.

Eurodent gir garanti og oppfølging i Norge

Eurodent er den eneste tannklinikken i Norge som gir deg en garanti og oppfølging hjemme i Bergen når du mottar tannbehandling på vår klinikk i Budapest. Eurodent er derfor den sikreste måten du kan velge når du har tannbehandling i utlandet. Alle våre tannleger og spesialister i Norge og Budapest er godkjent for Helfo -refusjon.

Spar tusenvis av kroner på tannbehandling i Budapest

For deg som trenger store tannbehandlinger er det veldig mye penger  å spare på å velge vår klinikk i Budapest. Tannlegene våre i Bergen gir deg forberedende behandling  og plan for behandlingen, før du reiser. Personalet vårt kan hjelpe deg med bestilling av reise, opphold og tannlegetimer hos spesialistene våre i Budapest.

Eurodent spanderer flybilletten!

Når du skal ha store tannbehandlinger i Budapest så spanderer Eurodent flybiletten for deg! Bestill din time hos Eurodent i Bergen på telefon 55 61 20 90.