Vi tilbyr Airflow rens i Alta.

Når du velger å rense tennene dine hos Eurodents tannpleier, vil plakk og tannstein bli fjernet. Tannrens kan dessuten fjerne en del av misfarging som du kan få hvis du drikker mye kaffe, te og vin.

Hvorfor er det nødvendig å rense tennene hos tannpleier?

Tannrens er viktig for å bevare en god munnhygiene og god tannhelse. Tannrens fjerner og forhindrer opphopninger av bakterier i munnen din, og forebygger tannsykdommer. Når du går til jevnlig tannrens hos tannpleieren vår, vil ikke bakterier sette seg fast og forårsake plakk.

Hva kan skje med tennene mine, hvis jeg ikke går til tannrens?

Hvis plakk får vokse og sette seg fast på tennene dine, kan det bli betennelser i tannkjøttet, gommen og tennene. Tannrens forebygger tannkjøttsykdommer som periodontitt, gingivitt, og karies.

Hvordan gjøres behandlingen?

Tannpleieren vår vil først undersøke tennene dine nøye, og så rense vekk belegg og plakk. Vann under trykk, kombinert med ultralyd har erstattet flere av de mekaniske instrumentene som ble brukt tidligere, og gjort tannrens mer behagelig. Behandlingen avsluttes med en grundig puss av alle tennene dine. Resultatet blir en ren og frisk munn.

Hva kan jeg gjøre for å forebygge plakk selv?

Du kan være nøye med å ha en god munnhygiene. Puss tennene dine to ganger om dagen , og bruk tannpirkere og tanntråd hver gang du har spist.

  • Når du spiser: Unngå mellommåltider, sukkerholdige- og syrlige matvarer.
  • Puss tennene så ofte som mulig: Puss tennene dine nøye, helst etter hvert måltid. Bruk tannpirkere og tanntråd.
  • Tannrens: Gå til tannrens hos tannpleier minst en gang i året.

Hvor ofte er det nødvendig med tannrens?

Behovet for tannrens avhenger av flere ting, men det viktigste er hvor nøye du er med munnhygienen. Noen vil gjerne rense tennene 3-4 ganger i året. Andre nøyer seg med tannrens en gang hvert år. Tannpleieren vil kunne gi deg en anbefaling om hvor ofte tannrens er nødvendig for dine tenner.

Ring oss og bestill din time til tannrens! Telefon: 46 50 59 44.

Du kan også ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.