Røntgenbilde hos Eurodent tannlege i Alta

Velkommen til Nord-Norges rimeligste tannklinikk !

Mandag – fredag 09.00- 20.00.

Lørdag 10.00-18.00.

Telefon: 46 50 59 44.

Vi holder til i i Markedsgata 21, på Amfi Alta.

Bestill din tannlegetime i Alta her. 

Tannlegene i Alta

Her finner du to erfarne tannleger og en oral kirurg som er klare til å gi deg tannbehandling av ypperste kvalitet, enten du er en ny pasient, eller har fått behandling hos oss tidligere. Alt utstyret vårt er av det mest moderne som finnes.

Tannbehandling i Alta

Tannlegene våre kan gi deg en ny fylling, rotfylle tenner, operere ut visdomstenner, sette inn implantat for å erstatte tapte tenner, tannbroer, eller kroner. De bistår deg dersom du bare ønsker en skikkelig rens og gjennomgang av tilstanden i munnen din. Du kan få bleket tennene dine, eller satt på et smykke. Valget er ditt!

Spar mye penger, reis til Budapest!

Eurodent har sin egen tannklinikk i Budapest med høyt kvalifiserte tannleger. Du kan spare store beløp på å reise dit og få gjennomført den største delen av behandlingen til langt lavere priser enn hjemme. Vi ordner med booking av flybilletter, hotellrom og avtaler hos tannlegen. Du får din egen, norsktalende koordinator som sørger for at du blir hentet på flyplassen og fulgt opp gjennom hele behandlingsforløpet. Oppfølging og garanti gis ved tannklinikkerne våre i Norge. På den måten kan du som pasient føle deg absolutt trygg.

Tannteknikere

Vi har vårt eget tanntekniske laboratorium som gir stordriftsfordeler og tidsbesparelser som kommer deg til gode som pasient. Tannteknikerne våre kan sitt fag og setter sin ære i høy nøyaktighet. Bli bedre kjent med våre ansatte her.

Refusjon fra Helfo

Alle våre spesialister og tannleger i Norge og Budapest er godkjent for Helfo-refusjon. Vårt personale fyller ut papirene for deg og sender søknaden sammen med dokumentasjon som tannlegen din har utarbeidet.

Kontakt oss for din timeavtale i Alta! Telefon 46 50 59 44 eller bestill din tannlege time her.