Friske og fine tenner er viktig for selvtilliten og hvordan du føler deg når du smiler. Smilet er ofte også bestemmende for hvilket inntrykk andre mennesker får av oss. 

Når tennene dine er gulnet

Tennene våre kan bli gule og misfargede av røyking og mange andre stoffer vi får i oss gjennom det vi spiser og drikker. Da er tannbleking en god måte å få tilbake de hvite tennene. Våre tannpleiere har lang erfaring med tannbleking og bleker tennene dine på en skånsom og trygg måte.

Tannbleking bør gjøres hos tannpleier

Kjemikaliene som brukes til tannbleking er sterke. Det må de være for å fjerne misfarging på tennenes emalje. Hvis kjemikaliene kommer i kontakt med tannkjøttet, kan det gi skader. Våre tannpleiere vet hvordan de skal beskytte deg mot dette.

Se tannbleking.

Rette og fine tenner med skallfasetter

Hvis du ikke liker hvordan fortennene dine ser ut, er skallfasetter muligheten du har lett etter. Skallfasetter kan fjerne gliper mellom fortennene, få en skjev fortann til å bli rett igjen, eller dekke over misfarging i emaljen på fortennene. Skallfasetter krever bare ubetydelig sliping før de kan festes på og gi deg smilet du har drømt om.

Se skallfasetter. 

Tannsmykke av gull og diamanter

Det mest moderne innen kosmetisk tannbehandling er å pynte tennene med smykker. Du kan få en diamant som blinker i lyset, eller et vakkert gullsmykke du velger selv fra vårt sortiment. Tannsmykket limes på med flytende plast som stivner og holder smykket på plass. Det blir ingen merker når du tar bort smykket. 

Se tannsmykke

Nord-Norges rimeligste tannklinikk

Vi holder til i Amfi Alta, Markedsgata 21 og du når oss på 46 50 59 44

Våre åpningstider er:

Mandag – fredag 9.00- 20.00. Lørdag 10.00-18.00.

Bestill tannlegetime i Alta her.