Kvinne med Invisalign usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering for voksne

Tannreguleringen Invisalign er gjennomsiktige plastskinner som settes på tennene og som du kan ta inn og ut. Du slipper skruer og metall, og opplever lite ubehag.

Tannregulering du kan ta av og på

Over fire millioner mennesker verden over har valgt Invisalign til å regulere tennene sine. Invisalign er nærmest usynlig og kan taes inn og ut etter behov, som når du skal pusse tenner eller spise mat. Dette gjør at du får rengjort tennene skikkelig hver dag, og minimerer risikoen for hull.

Bestill time for Invisalign i Alta her.

Invisalign regulerer tennene dine 22 timer i døgnet

Plastskinnene skal sitte på 22 timer i døgnet, og du sover med den om natten. Den er meget enkel å ta av og på.

Ny skinne ettersom tennene dine reguleres

Etterhvert som tennene dine reguleres og endrer seg, blir det behov for nye skinner med ny utforming. Invisalign-skinnene skal byttes ut omtrent annenhver uke frem til tennene dine har fått den ønskede plasseringen.

Basert på avansert 3D teknologi

For å planlegge behandlingsforløpet med Invisalign bruker vår kjeveortoped avansert 3D-teknologi. 3D-fremstillingen viser tennene dine før, under og etter behandlingen, og brukes for at kjeveortopeden skal vite hvordan hver enkelt skinne må utformes.

Behandlingstid på 3-18 måneder

Tiden det tar å regulere tennene dine med Invisalign er den samme som for vanlig regulering. Det vil si fra 3-18 måneder, avhengig av hvor omfattende behandlingsbehovet ditt er.

Det er aldri for sent å få et smil du er fornøyd med, bestill din første konsultasjon i dag!

Bestill din konsultasjon hos vår kjeveortoped og få behandlingsplan og fastpristilbud!