Vi har vanligvis 14 tenner i en kjeve, – 28 i begge kjever. Du kan spare penger på å bestille bare 12 tenner i hver kjeve. Reduser kostnaden med opptil 70 % ved å velge vår tannklinikk i Budapest!

Implantater med 12 eller 14 porselenskroner

Forberedelse til implantatkirurgi

Tennene eller røttene du har igjen må trekkes når du skal erstatte hele kjeven med implantater. Det tar 3-4 måneder før kjeven er grodd skikkelig. I den tiden får du en midlertidig protese. 

Implantatkirurgi

Når kjeven din er grodd, vil kirurgen vår sette inn 8 implantater som de nye tennene dine skal festes i. Det blir 16 implantater når du skal ha nye tenner oppe og nede. Hvis du skal ha nye tenner i en kjeve, får du 8 implantater. 6 implantater i hver kjeve hvis du skal ha 12 tenner. Stingene tas bort etter ca 10 dager. Det kan bli litt hevelse i tannkjøttet en stund. 

Etter 4-6 måneder er alt klart til å sette inn de nye tennene dine. I mellomtiden bruker du den midlertidige protesen du har fått.

Bilde av komplisert implantatbro.

Porselenskroner for nytt og funksjonelt smil

Nå er alt klart til å sette inn det nye tannsettet. Tannkronen limes i implantatene med et spesiallim. Tannkronen sitter godt fast, og du kan bruke dem som du ville ha brukt dine vanlige tenner. Gled deg over nye og funksjonelle tenner, og et nytt smil!

Bedøvelse under behandlingen

Du får god lokalbedøvelse som gjør at du ikke har vondt under behandlingen.Det kan bli ømt og hovent noen dager etter at du har satt inn implantater. Tannlegen din gir deg smertestillende medisiner som hjelper deg. Du skal bruke antibiotika i 7 -10 dager for å forebygge infeksjon.

Hvilke forsiktighetsregler må jeg følge etter implantatkirurgi?

Det er vanlig at det blir litt hovent i tannkjøttet etter implantatkirurgi. Det hjelper å avkjøle hevelsen med en frossen grønnsakspose som du pakker inn i et håndkle. Aldri legg is rett på huden.

Tennene dine må renses og rengjøres med tannbørste etter hvert måltid de neste 7 dagene etter du har fått implantat. Bruk et antiseptiske produkter som Curasept, Chlorhexamed og Corsodyl. Kamillete er et naturprodukt som er kjent for å få sår til å gro raskere.

Andre spørsmål og svar:

Kan jeg røyke og drikke?

Du må vente med alkohol og tobakk i en uke.

Er det noe mat jeg ikke kan spise?

Ja. Ikke spis meieriprodukter på en uke. Og spis så lite sukker som mulig!

Kan jeg gå på jobb som normalt etter innsetting av implantat?

Ja, men vær veldig forsiktig med tunge løft og arbeidsoppgaver som gjør deg kortpustet.

Bestill time hos Eurodent i Alta i dag

Ta kontakt med oss for nye tenner i dag! Sentralbordnummer 45 26 88 00.