En fast bro vil være et godt valg når du mangler en eller flere tenner. Du kan få en treleddet bro eller en hel bro. Tannlegen bruker kroner på tennene ved siden av det åpne rommet. Den nye tannen sitter fast i disse kronene. Slik får du en ny tann der du før manglet en tann.

Forberedelser til innsetting av fast bro

Når du trenger en bro vil tennene på hver side av den manglende tannen bli slipt og tilpasset en krone. Broen  skal festes i tennene, så de må være friske og frie for hull. Hvis mye av tannsubstansen er borte  i tennene broen skal festes i, kan det bli nødvendig med en rotfylling.

Avstøpning av tennene

Når tennene dine er klargjort, vil tannlegen ta en avstøpning å sende til tannteknikeren som får et nøyaktig bilde av hvordan broen skal se ut. Det er det tanntekniske laboratoriet vårt, som lager broen.

Få nye tenner med tannbro.

Farge på broen din

Du ønsker selvsagt ha en farge på broen som er mest mulig lik de andre tennene dine. En scanning av tennene dine vil gi tannteknikeren et nøyaktig bilde. Du velger fargen selv ut fra en fargeskala du kan sammenligne med tennene dine.

Midlertidig bro

Det blir noen dager å vente på den nye broen. Da vil tannlegen gi deg  en midlertidig bro imens. Etter omtrent  en uke er den nye broen din ankommet tannklinikken, og er klar til og settes inn.

Broen settes inn

Nå skal broen festes i munnen din. Tannlegen fester den med et spesiallim som er sterkt nok til at du kan bruke broen slik du bruker resten av tennene dine.

Fast bro i Budapest til under halve prisen!

En kombinasjon av en storbyferie og tannbehandling kan gi deg en fast bro til langt under halve prisen hos Eurodent  i Budapest! Det tanntekniske laboratoriet vårt er vegg i vegg med klinikken. De leverer  den nye broen din på en dag eller to. 

Ring oss for et fastpristilbud på bro! Sentralbordnummer 45 26 88 00.