Det jobbes i Eurodents tanntekniske laboratorium

Vi har sett nytten av eget tannteknisk laboratorium. Der har vi ansatt høyt utdannede tannteknikere og spesialister i gjenskapelse av tenner. De gir deg kroner og proteser av den beste kvalitet, som er tilpasset spesielt til deg.

Mange fordeler med eget tannteknisk laboratorium

De fleste tannleger I Norge sender ordre på kroner og proteser til laboratorier med egen drift. Vi har fullt utstyrt laboratorium og mange tannteknikere vegg i vegg med klinikken vår i Budapest. Ventetiden kortes ned, kvaliteten er høy og du får trygghet gjennom personlig service.

Teknikeren og tannlegen samarbeider om resultatet

Tannteknikerne og tannlegene våre samarbeider slik at du får det beste resultatet på de nye tennene dine, enten du bare skal ha en krone eller flere, eller hvis du skal ha helt nye tenner i hele munnen.

Eurodents tanntekniske laboratorium

CAD/CAM teknologi

Eurodent har valgt den digitale CAD/CAM teknologien. Den lager kroner med 3D scanning, som gir deg tenner av høy kvalitet med presis fargegjengivelse, på raskere tid enn et manuelt system.

Tannteknikere med høy yrkesstolthet

Tannteknikerne våre legger sin ære i å lage kroner, proteser og broer med den beste kvalitet. De bruker Giroform modelleringsystem fra Armann Girrbach som er det beste modelleringssystem når de skal lage tennene dine.

Proteser, broer og kroner fullstendig frie for nikkel

Shera Alloy heter metallet vi bruker. Det er nikkelfritt og kjent for å være av meget høy kvalitet til bruk i kjernen på kroner. Du trenger ikke å frykte metallallergier. 

Kontakt Eurodent idag for å bestille time eller ta en uforpliktende prat om dine ønsker og behov.