Tannklinikker i Alta, Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest

Over 100 erfarne og motiverte medarbeidere fra 21 forskjellige land jobber for å gi deg god tannbehandling. De har hjulpet tusenvis av fornøyde pasienter siden 2007.

Eurodents visjon om tannhelse

Eurodents visjon er at alle skal ha muligheten til å få god tannhelse til en overkommelig pris, med høye krav til kvalitet og garanti. Vi har investert i topp moderne utstyr. Vår stab av tannleger og spesialister med høy utdannelse og lang erfaring er klare til å gi deg trygg og god tannbehandling.

Vår behandlingsfilosofi er unik

Tannbehandling kan være for dyrt for mange mennesker, og står i veien for å opprettholde god tannhelse. Dette ønsker vi i Eurodent å endre på. Vi har etablert eget tannteknisk laboratorium, og jobber kontinuerlig med stordriftsfordeler for å holde prisene nede på store tannbehandlinger som porselenskroner, proteser og tannimplantat. Som eneste tannklinikk i Norge kan vi gi deg forberedende behandling, garanti etter norske bestemmelser, og all oppfølging du trenger hjemme når du får tannbehandling til sterkt redusert pris i utlandet. Tusenvis av nordmenn har på denne måten fått muligheten til god tannhelse.

Serviceteamet vårt står til din tjeneste

Vi har eget serviceteam som ordner alt med søknader til HELFO, bestiller reise, opphold og timer til tannbehandling i Budapest, og svarer på alle spørsmål du har om tannbehandling i utlandet.

Eurodent ordner det praktiske i Budapest

Norsktalende personell hjelper deg og ditt følge under oppholdet i Budapest. Eurodent tannklinikker er den enkleste og tryggeste veien til tannbehandling i utlandet.

Vi har over 80.000 fornøyde pasienter

Våre tannleger har behandlet mer enn 80.000 fornøyde pasienter i Norge og Budapest. De har hjulpet dem med alt av tannbehandling, – fyllinger, broer, kroner, proteser og oralkirurgi.

Regulering for barn og voksne

I 2013 fikk vi kjeveortoped i Oslo og Bergen som er spesialister på Damon system, Invisalign og Incognito tannregulering.

Eurodents tannklinikker har vokst

Eurodent ble startet i 2007 av overtannlege Zsolt Murvai i Budapest. Bedriften fikk først navnet ED Dental.

Den første tannklinikken her hjemme åpnet i Akersgaten i Oslo. Så fulgte Eurodent i Alta i august 2010. I 2013 åpnet vi det tanntekniske laboratoriet vårt i Budapest. Tannklinikken i Bergen ble åpnet i 2014.

Eurodent fortsetter utviklingen

Eurodent skal hele tiden gi deg den beste og mest moderne tannbehandlingen. Derfor investerer vi stadig i ny teknologi. Ny teknologi betyr ofte tid og penger spart, noe som du nyter godt av som pasient.