Tannproteser på blå bakgrunn

Hvis du mangler flere tenner, men har igjen noen som er friske, kan delprotese være en god løsning for deg. Et annet, mindre faglig begrep man bruker om denne formen for tannerstatning, er gebiss. Vi hjelper deg med søknaden om Helfo-refusjon.

Rimelig delprotese hos tannlege i Alta

Her i vår prisliste kan du finne ut av våre priser og se sirka estimater på hvor mye du kan spare hos oss. Dette betyr at du kan spare flere tusen kroner sammenlignet med gjennomsnittspris hos norske private tannleger. Hos Eurodent får du altså den beste behandlingen til den beste prisen. Ring oss og bestill time for delprotese på sentralbordnummer 45 26 88 00.

Delprotese – en plate med kunstige tenner

Delprotese er en plate der de kunstige tennene er montert på platen. Den festes i munnen ved bruk av klips som holder den på plass.

Sterke tenner som tåler tygging

Tannprotesene er sterke nok til å tåle all slags tygging. Tennene lages av akryl, og tannkjøttet er laget av akryl som er farget rosa. De kan enten lages av hundre prosent akryl, eller ha en metallbase.

Bestill konsultasjon for å diskutere delprotese med din tannlege her.

Bestemme farge

Eurodent har moderne teknologi som skanner fargen på de andre tennene dine. Sammen med tannlegen din bestemmer du fargen på protesen ved hjelp av en fargeskala.

Eurodents tanntekniske laboratorium

Eurodent har eget tanntekniske laboratorium som produserer protesen din. Det vil gå omtrent en uke fra bestilling til den er klar til å settes inn. Tannlegen din vil lære deg hvordan du skal ta protesen inn og ut.