Eurodent i Alta tilbyr bedriftsavtale med meget gunstig betingelser for dine ansatte. Gode avtaler gjennom arbeidsgiver øker trivselen for dine ansatte, og en god tannhelse reduserer sykefraværet.

Ta vare på din viktigste ressurs

En rekke bedrifter og organisasjoner har allerede benyttet seg av muligheten til å tegne en bedriftsavtale hos oss. Med en bedriftsavtale på tannlege, tar du vare på bedriftens viktigste ressurser. Dette er med på å synliggjøre dere som en bedrift med gode ordninger for de ansatte, og dere blir umiddelbart mer attraktive på markedet.

Blant de som har tegnet bedriftsavtale hos oss er blant annet Norwegian, E. Halvorsen Elektro AS, senterkjeden AmfiMediaveien AS, samt Alta IF både fotball og håndball.

Eurodent er også en del av Fotballens venner, og støttespiller av Alta IF både på fotball- og håndballsiden.

Fleksible løsninger

Vi i Eurodent Alta tilbyr bedriftsavtaler med rabatter på tannbehandling og mulighet til å få tannlegetimer utenfor arbeidstid. Dette gjør det enkelt å komme seg til tannlegen.

Slik etablerer du en bedriftsavtale

Vi i Eurodent Alta lager en bedriftsavtale som på best mulig måte ivaretar dine ansatte. Ta kontakt med oss og be om å få snakke med den som er ansvarlig for bedriftsavtaler. Bedriftsavtalen er gratis å etablerte, og i tillegg til de andre rabattene vi gir, får dine ansatte meget gunstige betingelser ved klinikken vår i Budapest.

Kontakt oss i dag på 46 50 59 44 for å tegne en bedriftsavtale for dine ansatte, eller send oss en henvendelse her.