Med All-on-4 kan du få full oral rehabilitering på en rask og skånsom måte. Behandlingen er velegnet for de aller fleste, også for pasienter med manglende kjeveben. Den avanserte og innovative implantatteknikken gir deg et flott og naturlig smil uten unødvendig ubehag eller belastning.

Fordeler med All-on-4 tannimplantater

All-on-4 muliggjør rehabilitering av kjeven med én bro og kun fire implantater. Det revolusjonerende med behandlingen, er måten implantatene festes i pasientens munn på. Ved at to av implantatene føres ned med 45 graders vinkel, får vi optimal utnyttelse av eksisterende benstruktur, og skruene får feste selv når bakre kjeveben mangler. Dette gir blant annet følgende fordeler:

  • Behandlingen kan utføres uten at det først gjennomføres bentransplantasjon.
  • Sparer deg for unødvendig ventetid før implantatbehandlingen kan påbegynnes.
  • Mindre omfattende behandling gir lavere kostnader.

Behandlingsforløpet

For mange vil behandlingen starte med trekking av tenner. Dersom dette er nødvendig, anbefaler vi at kjevebenet får gro i 4–6 måneder før implantatene settes inn. Dette gir de beste forutsetninger for en vellykket behandling.

Selve innsettelsen av implantatene er et lite omfattende inngrep. Du vil få en midlertidig bro i påvente av at implantatene skal feste seg og tåle påsetting av protetikk.

En fast og langvarig løsning

All-on-4 tannimplantater er en fast løsning, slik at den sitter i munnen hele tiden. Dette gjør at tennene føles som dine egne naturlige tenner. At broen er festet med skruer, gjør det allikevel mulig for en tannlege å ta ut broen for grundig rengjøring ved behov.

Vi anbefaler All-on-4 til alle som av ulike årsaker har løse eller manglende tenner. Løsningen har vist seg å være et godt alternativ for pasienter som ikke har vært fornøyd med sine gebiss eller eksisterende proteser.

Mangler du tenner grunnet for eksempel periodontitt, har du mulighet for å søke om trygderefusjon fra Helfo. Vi hjelper deg gjerne med søknaden.

Vil du ha mer informasjon om tannimplantater?

Da anbefaler vi at du kommer til oss på en konsultasjon. Vi kan hjelpe deg med å finne rett behandlingsform og sette opp en behandlingsplan. Du finner kontaktinformasjon til vår klinikk i Alta her.

Vi tilbyr også All-on-4 ved våre klinikker i OsloBergenTrondheim og Budapest.