Myndighetene har nå åpnet opp for ordinær tannbehandling Sikkerhet må likevel komme først, vi ber deg derfor om å sette deg godt inn i våre tiltak

Eurodent tannlegeklinikk og oralkirurgi i Alta sentrum

Hos oss får du hjelp med implantatprotetikk, og estetisk tannbehandling

Best på pris og kundeservice

DIN TANNLEGE I ALTA SENTRUM Hverdager: 09:00 – 20:00
Lørdager: 10:00 – 18:00
ADRESSE Vi holder til i Amfi Alta

Nye og gamle pasienter er velkommen

Eurodent i Alta ønsker nye og gamle pasienter velkommen.  Våre tannleger er klare til å gi deg alt fra vanlige fyllinger og kontroll, til de mest kompliserte tannbehandlinger.

Eurodent gir både garanti og oppfølging i Alta

Eurodent er den eneste i Norge som gir deg både garanti og oppfølging hjemme i Norge når du får tannbehandling ved klinikken vår i Budapest. Det gjør Eurodent til den tryggeste veien du kan få når du velger tannbehandling i utlandet. Alle våre tannleger og spesialister i Norge og Budapest er godkjente for Helfo-refusjon.

Spar store summer på behandling ved klinikken vår i Budapest

For deg som har behov for mer omfattende tannbehandling er det tusenvis av kroner å spare på å velge vår klinikk i Budapest. Tannlegene våre i Alta gir deg behandlingsplan og forberedende behandling, slik at du skal slippe å dra til Budapest mange ganger. Personalet vårt i Alta kan hjelpe deg med bestilling av flybillett, hotell og tannlegetimer hos spesialistene våre i Budapest.

Eurodent tar kostnadene med flybilletten!

Når du skal ha store tannbehandlinger i Budapest tar Eurodent kostnadene for din flybillett! Ring oss for din time hos Eurodent i Alta på telefon 46 50 59 44.