Fellestur med tannlegebehandling i Budapest

Er du usikker på om du vil klare deg språkmessig? Har du ikke lyst til å reise alene? Eller syns du det blir kjedelig å reise på egenhånd? Da er løsningen å være med på en fellestur sammen med oss..

Under våre fellesturer vil en kundeansvarlig fra Eurodent i Norge reise sammen med deg og følge deg til din første konsultasjon ved tannklinikken i Budapest. Ved behov kan vi også være tilstede under hele behandlingsforløpet. Våre kundeansvarlige har lang erfaring med tannlegereiser og kjenner godt til hva de ulike behandlingene innebærer. Slik oppnår du som pasient høyest mulig grad av trygghet og følelse av å bli ivaretatt.

 

Førstkommende fellestur

Kontakt oss for oversikt over neste fellestur! Ring oss direkte på 45 26 88 00 mellom 9 og 19 for spørsmål/booking.

Vi kan tilby overnatting i moderne leiligheter til 44 euro per natt for opptil 2 personer.

Ellers anbefaler vi å søke på hotell Budapest, for å finne rimelige overnattingsmuligheter. Sjekk gjerne hoteller på Buda-side. Da får du kortere avstand til klinikken (adressen er Fő utca 52, 1011 Budapest).

Tilbakemelding fra noen av våre pasienter:

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben og opplegget omkring behandlingen i Budapest. Det som var veldig avgjørende for meg var den raske og effektive behandlingen samt det dere har et “lokal kontor” i Oslo hvor en evt kan få garantioppfølging hvis nødvendig. Veldig greit for oss som bor slik at det ikke bare er å ta en svipp-tur til Budapest. En ting til som var kjempebra:
Alt papirarbeidet i forhold til HELFO ble ordnet av dere. SUPERT!!!
” (en pasient fra Trøndelag)

Jeg var med på fellesturer i mai og sept. 2013. Alt var veldig godt tilrettelagt på Oslo kontoret. Ble hentet på flyplass og kjørt tilbake. Tannlegetime var bestilt. Jeg satte inn 3 implantater pluss 1 bro og er veldig godt fornøyd. Profesjonelle personell og tannleger både i Oslo og Budapest. Kan virkelig anbefales-også er Budapest en flott by.” (Anne, Oslo)

Les mer om referanser her

Tryggeste vei til tannbehandling i inn- og utland