Eurodent Tannklinikker

Tannklinikker i Oslo, Bergen, Alta og Budapest

Eurodent tannklinikker har 56 dyktige og motiverte medarbeidere fra 9 ulike land.

Pr. i dag har vi behandlet mer enn 30.000 fornøyde, norske pasienter i Norge og Budapest. Vi tilbyr alt av tannbehandling, – fyllinger, broer, kroner, eller oralkirurgi. Nytt av året er at vi kan tilby tannregulering ved Eurodent i Oslo.

Vår visjon er å gi tannbehandling til en kostnad folk flest kan ha råd til, samtidig som de høye kravene til kvalitet og garanti opprettholdes. Vi har alt av topp moderne utstyr, og en stab av tannleger og spesialister med solid utdannelse og erfaring. Serviceteamet vårt hjelper deg med søknader til HELFO, ordner alt det praktiske når du velger tannbehandling i Budapest, er tilgjengelige for hjelp, og svarer på spørsmål du måtte ha.

Unikt og banebrytende behandlingsfilosofi

Tannbehandling kan for mange være dyrt og økonomien kan ofte stå i veien for å gjenvinne smilet. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Vårt Tannlegekontor i Oslo kan gjennom stordriftsfordeler og egne tannteknikere, ha gunstige prisnivåer på de største behandlingene som porselenskroner og tannimplantat, men er også unike i Norge ved at man kan gjøre som tusenvis av andre nordmenn og utføre tannbehandling ved vår egen tannklinikk i Budapest.

Vårt profesjonelle team forhåndskonsulterer deg, arrangerer reisen din og tar hånd om deg og ditt følge ved ankomst i Budapest. For all tannbehandling utført i Budapest nyter alle pasienter fulle garantiordninger ved tannklinikken i Oslo. Dermed sier vi at dette er den tryggeste veien til god tannhelse. Spar opptil 30% ved i Oslo, eller opptil 70% ved Eurodent Budapest!

Vi er rustet for store tannbehandlinger

Eurodent er den eneste tannklinikken i landet som tilbyr oppfølging og garanti i Norge når du velger tannbehandling til langt lavere priser i Budapest. Dette har økt tilgjengeligheten for store tannbehandlinger til mange flere nordmenn enn tidligere. Eurodent er den tryggeste og rimeligste veien til nytt smil og god tannhelse.

Eurodents tannklinikker er i vekst

Eurodent ble grunnlagt av overtannlege Zsolt Murvai i Budapest i 2007, og fikk den gangen navnet ED Dental.

I mars 2009 ble vår første tannklinikk åpnet i Akersgaten i Oslo. I august 2010, fulgte Alta etter. I 2013 opprettet vi en egen tannlegelab i Budapest og i mars 2014 var det klart for åpning av tannklinikken i Bergen.

Tryggeste vei til tannbehandling i inn- og utland