Tannturist Referanser

Les hva pasientene synes om vår tannbehandling i Budapest.

«Så er mitt tredje og foreløpig siste besøk til klinikken i Budapest over og den tilpassede planen for behandling gjennomført.

Dermed er jeg blitt en helt ny mann hva tannsett angår og har allerede begynt å ta det sterkt oppgraderte settet som en selvfølge! Bedre skussmål kan en vel ikke gi, da det viser at tyggingen igjen kan fungere som den knirkefri og i stor grad automatiske prosessen den er ment å skulle være fra naturens side.

Jeg kunne ikke registrere annet enn at hele prosessen gikk som på skinner, der en kom nærmest perfekt ut i første forsøk, både med hensyn til tyggeflate-kontakt og fargenyanse. Bemerkes skal også den flotte plasttana jeg endte opp med, tilsynelatende bedre enn originalen. Videre fikk jeg en skreddersydd “nattevakt” og en god instruksjon i tannhygiene.

Gitt utgangspunktet er jeg veldig fornøyd med løsningen jeg endte opp med og håper den vil forbli “oppe og gå” i uoverskuelig antall år, evt. oppfulgt av supplerende oppgradering(er) hvis behovet skulle melde seg.»

Eirik, fra Tromsø

 

Tannturisme i Budapest

 

Bestill tannbehandling i Budapest her  eller ring: 21 06 66 66 

«Da jeg var på skolen ønsket jeg å rette tenner men da var det ingen spesialister i min by. Da var jeg voksen tenkte jeg at det er for seint å bruke vanlig tannregulering i min alder. Det var veldig fint å fine spesialist som jobber med usynlig tannregulering her i Alta. Kjeveortoped Szabolcs Szenyes rettet mine tenner på ett år! Norbert hjalp med estetisk behandling av fortenner.  Nå har jeg drømme smil! Jeg er kjempefornøyd med resultat og servicen her. Anbefales på det sterkeste!»

Alla Pedersen

 

«Hyggelig oppførsel og mottakelse.  Jeg likte måte å spørre om mine problemer og ønsker. Jeg har lyst til å fortsette hos Eurodent.»

Gunn Jonansen

 

«Veldig bra opplevelse. Vært hos mange tannleger tidligere. Behagelig opplevelse. Takk J»

M. Moilanen

«Heisan.  Jeg er en kvinne fra Bergensområdet som bare vil få uttrykke min glede over at det finnes tannleger og deres personale som de som jobber på Eurodent i Bergen. Etter årevis med tannlegeskrekk og dårlig råd, har tannhelsen kommet i siste rekke. Det endte med stor tannverk, betennelser både hist og her og jeg måtte bl.a trekke endel tenner og ta et par rotfyllinger.  Bare ordet rotfylling gjør vondt og den første ble gjennomført et annet sted enn hos Eurodent.  Det var dyrt! Da jeg måtte til tannlegen igjen, bet jeg på en reklame for Eurodent det de tilbød billig behandling i Norge og i utlandet.  Var redd så det holdt da jeg kom men ble møtt av en smilende Oxana og en vennlig Tiamer.  Jeg følte med med en gang beroliget for han to seg tid til å forklare hva han måtte gjøre og tok seg tid med meg. Å si at rotfyllinger et deilig nå, vil være å lyve. Men det er adskillig mer behagelig for både munnen og lommeboka. Kommer ut fra tannlegen med adskillig billigere regning enn andre steder. Tiamer har nå lært seg å snakke Norsk og Oxana snakker norsk så alt er såre vel. Kan virkelig anbefale disse. Har faktisk sendt både ektefelle og bestevenninne dit. Og begge ble såre fornøyd.»

Fra Eldrid Helen Antonesen

 

“Jeg har brukt og bruker denne tannklinikken og er meget fornøyd med arbeid og pris både her i Bergen og i Budapest :-))”

Per Einar Brekke

 

«Jeg har allerede fått henvendelse av andre som har spurt meg om mitt inntrykk etter behandling. Da har jeg svart positivt på egne vegne om de erfaringer jeg har hatt.

Videre har jeg understreket at jeg føler trygghet ved å ha Eurodent/Oslo som kontakt ved eventuell oppfølging eller mulige problemer som måtte oppstå. Til nå har alle tegn tydet på at personellet, så vel det administrative som det tannhelse-messige,- stiller med et åpent sinn og en positiv service-innstilling, – noe som er minst helt på høye med det en ellers venter å finne innen tannlege-tjenesten ellers i landet.»

Hemnes, 16.02.12

Med vennlig hilsen Arild Magnæs

 

«Jeg er veldig godt fornøyd med jobben og opplegget omkring behandlingen i Budapest. Det som var veldig avgjørende for meg var den raske og effektive behandlingen samt det dere har et «lokal kontor» i Oslo hvor en evt kan få garantioppfølging hvis nødvendig. Veldig greit for oss som bor slik at det ikke bare er å ta en svipp-tur til Budapest. En ting til som var kjempebra:
Alt papirarbeidet i forhold til HELFO ble ordnet av dere. SUPERT!!!»

En pasient fra Trøndelag

 

«Jeg var med på fellesturer i mai og sept. 2013. Alt var veldig godt tilrettelagt på Oslo kontoret. Ble hentet på flyplass og kjørt tilbake. Tannlegetime var bestilt. Jeg satte inn 3 implantater pluss 1 bro og er veldig godt fornøyd. Profesjonelle personell og tannleger både i Oslo og Budapest. Kan virkelig anbefales-også er Budapest en flott by.»

fra Anne, Oslo

 

Etter ti år med å unngå å gå til tannlege, basert på frykt for nåler, tok jeg kontakt med Eurodent Bergen, for å trekke en tann jeg hadde vondt i. Jeg ble tatt veldig godt imot av resepsjonisten, og etter samtale med tannlege Tim, som hadde god forståelse for mitt problem, la opp en veldig bra arbeidsplan for meg som innebærte total renovering av munnen, og en måned senere (veldig effektivt og behagelig), hadde jeg kun en venteperiode på under en måned til jeg kunne smile like bredt som før. Eurodent har stått på, må jeg si. Kan kun si at jeg anbefaler dem på det sterkeste, som jeg gjør når alle spør meg om det nye smilet mitt. Og vi trakk aldri den tannen jeg ønsket å trekke (for å slippe unna). Min frykt for tannleger er pr idag dempet kraftig etter min opplevelse hos Tim og hans team. Tusen hjertelig takk for hjelpen, både til tannlege Tim og hans assistent, resepsjonist, og Eurodent selv, som tilrettelegger hjelp til alle som kommer inn døren.

Oystein Hjelmen

Les flere referanser her

Eurodents rimeligste overnattingstilbud i Budapest, ligger like ved tannklinikken. Pris ca 300 kr natt for 2 personer i dobbeltrom.

 

Tryggeste vei til tannbehandling i inn- og utland